Projecten

De vaardigheden en expertise die nodig zijn voor omvangrijke projecten zijn bij ons aanwezig. Ons innovatieve en praktisch ingestelde personeel draagt zorg voor het complete project, zodat u dit vertrouwd uit handen kunt geven.

U kunt bij ons terecht voor hijsplannen, Taak Risico Analyse, Method Statements en voorstudies van complexe hijswerken en transporten.
We zijn u ook graag van dienst met industriële verhuizingen, het plaatsen van masten, verwijderen van heipalen en machinetransport of interne verplaatsing. Tevens verhuren we regelmatig hardhouten schotten en rijplaten in diverse afmetingen op projectbasis.

Industriƫle verhuizingen

Engineering

Dankzij onze ruime ervaring in (project)engineering ondersteunen wij uw project met: technische berekeningen, hijsplannen, zorgvuldige analyse, situatietekeningen, logistieke planning en voorstudies voor complexe hijswerken. Onze engineeringafdeling kan voorzien in een complete method statement. Ook turn-key projecten behoren tot de mogelijkheid, zodat u direct zorgeloos aan de slag kunt.

Voor het testen of keuren beschikken wij over een uitgebreid assortiment eigen testgewichten, waarmee onder toezicht van een keurmeester een dynamische- of overlastbeproeving uitgevoerd kan worden. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om in onze werkplaats speciale (hijs)gereedschappen te ontwikkelen. Zo realiseren we de beste oplossing voor ieder (hijs)werk. Indien nodig begeleidt een van onze lifting supervisors uw hijswerk en houdt ter plaatse toezicht op de juiste uitvoering.

Opslag

Ons terrein bevindt zich op een gunstige locatie net onder Rotterdam, direct gelegen aan de A15 en A16 (afslag 20 Barendrecht). De totale oppervlakte van het terrein is 33.500 m2.

Mogelijke verhuur:
1.000 m2 binnenopslagruimte
10.000 m2 buitenopslag

Met als voordeel dat u ook voor het transport, de kraan- en werktuigenverhuur bij ons terecht kunt!

Terugbelverzoek | offerte aanvraag

A. Hak Transportbedrijf en
Werktuigenverhuur B.V.
Schaapherderweg 11
2988 CK  Ridderkerk

T. +31 (0)180 - 430 966 (24/7 bereikbaar)
E. info@haktransport.nl

Copyright © 2022 A. Hak Transportbedrijf en Werktuigenverhuur B.V. Alle rechten voorbehouden.